collapsecollapse

*User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

*Top Poster

RTman10RTman10
4,659 Posts
David.David.
4,586 Posts
Casbar
1,980 Posts
richardbdrichardbd
1,468 Posts
LevispLevisp
899 Posts

*Top Boards

*Board Stats

  • stats Total Members: 3,613
  • stats Total Posts: 43,419
  • stats Total Topics: 3,871
  • stats Total Categories: 8
  • stats Total Boards: 28
  • stats Most Online: 4,338


      First, I would like to welcome everyone to this BMW R1200RT board.

I have in mind a clean and easy to use board – without any advertising or other flipping and rotating images all over.

Main section is probably the Forum, but also find a Gallery (Also for short videos),and the Download section.

I will always try to keep an updated list of manuals and other important documentation current in the Download section, but please help me out if you find something useful for others out there!

Also be aware that I have enabled quite a few languages for the board, and you are able to set this and a lot of other settings after you have registered.   But I will prefer to keep the language used for messages to be English.

If you have a strong feeling for a dedicated section in another language – send me a note!

This site is also available for iPhone and iPod, and will automatically forward you a more suitable version!
And for mobile users – Tapatalk is also fully integrated.

Regards
STeinar


2020-01-15 19:27:35 by austavla | Views: 169 | Comments: 2

Hi
Just started update of the Navigator VI, 2020.30 maps. :-)
File size: 8.32GB
No problem at all.
2020-01-15 17:46:31 by Erable | Views: 250 | Comments: 9

Has anyone tried protective film on their RT?  I read a post on this forum and "The Tankslapper" was mentioned - https://thetankslapper.biz/ .  I'm tempted, but really don't know which of the three options to pi...
Pages: 1 [2]

*Recent Posts

Re: USB Not Connectingby Rambler358
[Today at 08:25]


Re: USB Not Connectingby R2K
[Today at 03:23]


Re: USB Not Connectingby Rambler358
[Today at 02:46]


Speedo Failureby rangemaster728
[Yesterday at 22:10]


Re: Going from new to old RTby Wizzle
[Yesterday at 20:09]


Re: Going from new to old RTby David.
[Yesterday at 19:28]


Re: USB Not Connectingby R2K
[Yesterday at 19:07]


Re: Speedo Failureby David.
[Yesterday at 19:06]


Re: USB Not Connectingby bighopper
[Yesterday at 17:29]


Speedo Failureby rangemaster728
[Yesterday at 17:19]


Re: Going from new to old RTby David.
[Yesterday at 15:25]


Re: Going from new to old RTby Wizzle
[Yesterday at 14:39]


Re: USB Not Connectingby R2K
[Yesterday at 13:50]


Re: Going from new to old RTby David.
[Yesterday at 12:18]


Re: Going from new to old RTby Casbar
[Yesterday at 12:11]


Re: Going from new to old RTby David.
[Yesterday at 10:51]


Re: Speedo Failureby David.
[Yesterday at 10:32]


Re: Speedo Failureby STeinar
[Yesterday at 10:10]


Re: Speedo Failureby David.
[Yesterday at 09:32]


Re: Speedo Failureby STeinar
[Yesterday at 07:32]