I could RTFM but...

Got any tips and tricks for BMW R1200RT/R1250RT owners? feel free to share them here.
Post Reply
User avatar
richardbd
Posts: 1468
Joined: Sat Dec 13, 2014 8:40 pm
Been liked: 2 times

I could RTFM but...

Post by richardbd »

Can one of the forum gurus remind me what I have to do to get the big digital speedo to show up, where I currently have the big RT logo when I have the audio tuned off?


Answers on a postcard please.


First correct answer wins a free blue paint job...
guest3074

Re: I could RTFM but...

Post by guest3074 »

richardbd wrote: First correct answer wins a free blue paint job...
I would but mine's already in Blue  :))
User avatar
richardbd
Posts: 1468
Joined: Sat Dec 13, 2014 8:40 pm
Been liked: 2 times

Re: I could RTFM but...

Post by richardbd »

Benchmark wrote: I would but mine's already in Blue  :) )

Two blue paint jobs, one on top of the other, would make a bike REALLY slow...


;-)
User avatar
David.
Subscriber
Posts: 8124
Joined: Fri Nov 07, 2014 7:29 pm
Location: North Yorkshire
Bike Model and Year: R1200RT (Camhead) 2012
Been liked: 348 times
Great Britain

Re: I could RTFM but...

Post by David. »

Adapting mode of presentation:
* Switch on ignition.
* Call up the Settings menus and select User

Select Background: Indication on the display when the radio is switched off: Empty: no indication, Logo: logo (RT),  Speedo: digital speedometer

Using the Multi-Controller, make the desired adjustments
User avatar
richardbd
Posts: 1468
Joined: Sat Dec 13, 2014 8:40 pm
Been liked: 2 times

Re: I could RTFM but...

Post by richardbd »

Thanks David - guess that explains why I couldn't solve it whilst I was riding.  That menu only works when stationary, right?


bebe
User avatar
David.
Subscriber
Posts: 8124
Joined: Fri Nov 07, 2014 7:29 pm
Location: North Yorkshire
Bike Model and Year: R1200RT (Camhead) 2012
Been liked: 348 times
Great Britain

Re: I could RTFM but...

Post by David. »

richardbd wrote:That menu only works when stationary, right?
Correct, "With the exception of the Audio section, you cannot access the Settings menu unless the motorcycle is at a complete standstill."
guest2360

Re: I could RTFM but...

Post by guest2360 »

Come on Richard.  And he hasn't even got the bike. ESA, ABS, ESC.........
Pirelli/Michelin?
Last edited by guest2360 on Mon Mar 07, 2016 7:48 am, edited 1 time in total.
Post Reply